Ponedeljak 10.03.2014.
16:59
Beta

"Lažan sukob Vučić-Đilas"

Zahuktao se u kampanji: Čedomir Jovanović, lider LDP-a
 

"Srbija nema vremena za ove gluposti i za lažne sukobe Đilasa i Vučića, Dačića i Tadića. Za to varanje Srbije lažnim žrtvama zaslužili su kaznu, a najveća kazna za sve njih je glas za LDP, naveo je Jovanović u Pančevu, a saopštila LDP.

LDP pozvala LSV da napusti Tadića

Predsednik pokrajinskog odbora Liberalno-demokratske partije (LDP) Dušan Mijić pozvao je danas Ligu
socijaldemokrata Vojvodine (LSV) da "odustane" od koalicije s Novom demokratskom strankom Borisa Tadića. "Ligaši, odustanite od Tadića i vratite se u svoje prirodno jato. Čuvamo vam mesto! Vreme je za Vojvodinu!", napisao je Mijić u saopštenju.

Prema njegovim rečima, u Srbiji su svi žrtve pogrešne politike svih vlasti u poslednjoj vlasti, dok oni koji su bili na vlasti izigravaju žrtve.

"Đilas se predstavlja kao žrtva Vučića koga je sam podržavao i tabloida koje je sam finansirao. Vučić se predstavlja kao žrtva Đilasa, koji jedva prelazi cenzus i tajkuna koji su do guše u dugovima zbog svoje alavosti i gluposti", rekao je Jovanović.

On je dodao da je predsednik Socijalističke partije Srbije i premijer Ivica Dačić "žrtva onih koji mu nameštaju Šarića, a svog šefa kabineta je namestio Šariću", a predsednik Nove demokratske stranke Boris Tadić "žrtva belih listića, a sam je beli listić, izgužvan, vidno pohaban i očigledno prazan, nikada popunjavan ni vizijom ni
mislima".

Lider LDP je istakao da je pred Srbijom veliki posao, da počisti i pospremi iza bivših vlasti iz poslednje decenije, da spreči dalju propast i dalje pljačkanje.

2024 © - Vesti online