Ponedeljak 10.03.2014.
19:11
mozzartsport.com

Pelegrini: Mislio sam da Vigan ne može da pobedi!

Manuel Pelegrini

Vigan je opalio šamar Mančester Sitiju i eliminisao ga iz borbe za trofej u FA kupu. Građanima visi i dalji prolazak u Ligi šampiona, pošto Barselona ima dva gola prednosti iz prvog meča, a i u Premijer ligi zaostaje za liderom, Čelzijem, čak devet bodova. Doduše ima utakmicu manje, ali su ispred njega i Arsenal i Liverpul…

Zbog svega toga menadžer Manuel Pelegrini već od sutra traži pravu reakciju od svojih izabranika.
“Mislio sam da nas kod kuće Vigan ne može eliminisati. Imali smo tri ili četiri čiste šanse makar da dođemo do izjednačenja. Ali, Vigan je igrao veoma dobro, držao je intenzitet i zaslužuje da nastavi dalje sa takmičenjem. Polako ulazimo u poslednji deo sezone. Važno je da reagujemo od sutra, pa sve do kraja sezone”, poručio je Pelegrini.

Čileanski stručnjak je svestan da tek dolazi težak period.
“Čeka nas Barselona i pokušaćemo da nastavimo da se takmičimo u Ligi šampiona. Znamo da je teško, ali moramo da pokušamo. A, onda moramo da damo sve od sebe da se u Premijer ligi vratimo na prvo mesto i ostanemo tamo do kraja. Ponoviću ono što sam govorio svake nedelje. Pokušaćemo da pobedimo u svakom meču do kraja sezone i videćemo ko će osvojiti najviše bodova. Kažem, moramo odmah da reagujemo, jer imamo važne stvari od sada do kraja”, zaključio je Pelegrini.

2024 © - Vesti online