Ponedeljak 10.03.2014.
10:28
mozzartsport.com

Novak "pecnuo" Dimitrova: Koja je tvoja omiljena Šugarpova bombona?

Uvek spreman za šalu: Novak Đoković
 

Novak Đoković priredio je novi šou u SAD. Srpski as ovoga puta nikoga nije imitirao, već je upao na konferenciju za medije Bugarina Grigora Dimitrova i postavljao nezgodna pitanja, na veliko zadovoljstvo novinara.
“Moj prijatelj Grigor je ovde, momak koji najbolje izgleda na turu. Ne morate da pričate toliko o tenisu”, poručio je novinarima, a onda krenuo u akciju.


“Imao si dosta uspeha ove godine, hajde da pričamo o tvom izgledu”, obratio se Srbin Bugarinu, koji ga je pitao šta želi da zna.
“Mogu li da ti postavim jedno pitanje? Koja je tvoja omiljena Šugarpova bombona”, pitao je Nole i naterao na smeh celu salu zato što je poznato da Dimitrova devojka, ruska teniserka Marija Šarapova, ima svoju liniju slatkiša po menu Šugarpova.

Bugarin je imao spreman odgovor.


“Flirti Sour”, nije krio Dimitrov da obožava bombone koje su u obliku poljupca, srca i zvezdica, a potom je nahvalio Đokovića.
“Kao prvo, on je sjajan čovek van terena. Imamo odličan odnos. Možemo čak i da pričamo pošto nam je jezik sličan”, rekao je “novi Federer” dodajući da su imali dosta bitaka i da se nada da će ih tek biti.

2024 © - Vesti online