Utorak 11.03.2014.
02:22
K. Marković - Vesti

''Elitni odredi'' zapalili Melburn

Uz odličnu atmosferu popularni muzički dvojac nije dozvolio publici da prekida igru, zabavljajući ih svojim poznatim pesmama.


- Izuzetno smo zadovoljni koncertima koje smo održali. Australija je drugačija i lepa, sviđa nam se ovdašnji život, definitivno je drugačija od Evrope i može da se doživi samo kada se vidi. Hvala svima koji su dolazili na naše koncerte - rekao nam je Vladimir Mijatović.


Iako su relativno kratko na muzičkoj sceni, publika u Melburnu odlično je poznavala hitove koje Relja i Vladimir stvaraju u muzičkoj radionici. Obični momci, kako sebe zovu, družili su se sa obožavaocima u Melburnu do pred zoru, da bi u nedelju već bili u Adelejdu.

Svi gradovi su lepi

- Australije ću se sećati i po lepom vremenu, plažama, pozitivnim ljudima. Gradovi su drugačiji, podsećaju dosta na Ameriku, prijao nam je boravak ovde. Ne mogu posebno da odvojim nijedan grad, ni Pert, Sidnej, Gold Kost, Melburn, svi su lepi na svoj način - ističe popularni Vonta.

- Očekivali smo ovako veliki broj ljudi na koncertima. Stalno smo u kontaktu sa publikom preko društvenih mreža, naravno i u Australiji. Nadamo se da ćemo se videti sledeće godine ponovo i družiti - poručio je Vonta.


Relja i Vladimir ovog gostovanja sećaće se silom prilika, jer su umalo morali da neplanirano produže boravak u Australiji. Tokom žurbe sa jednog na drugi koncert u Melburnu, Vladimir nije ni primetio da je u avionu ispustio pasoš i mobilni telefon. Počela je potraga, ali i panika šta da se radi. Razmišljalo se da se u pomoć pozove konzulat, ali onda je stigao poziv iz aviokompanije. Izgubljene stvari su pronađene, ali u kanti za smeće, gde su ih bacili čistači.


- Dok je avion uzletao, u gužvi, nisam ni primetio da sam ispustio pasoš i telefon. Hvala bogu da se sve srećno završilo, pa da mogu bez problema da se vratim u Srbiju. Mada, iskreno, ne bi bilo loše da smo ostali još malo duže, jer je u Australiji zaista bilo lepo - kaže u šali Vladimir.


Mladići iz Srbije su nedeljnim koncertom u Adelejdu završili kratku turneju.

2024 © - Vesti online