Petak 07.03.2014.
17:09
FK Crvena zvezda

Dodatna energija na "Marakani": Red Spirit novi partner Zvezde

Vladimir Gavrilović, Goran Broćić i portparol kluba Marko Nikolovski

Ugovor su potpisali ispred Crvene zvezde, direktor marketinga Goran Broćić, odnosno ispred firme Red Spirit Vladimir Gavrilović.

- Co-branding saradnja je nešto što fudbalski klub Crvena zvezda praktikuje godinama unazad i naša iskustva sa drugim partnerima su veoma pozitivna. Nakon piva, šampanjca, telefonskih kartica, dečijeg programa, na red je došao Red Spirit, odnosno njihov proizvod u vidu energetskog pića. Ono što je nama kao klubu bitno, jeste da ćemo imati zaradu od svake prodate limenke čime smo obezbedili nove prihode koji će pomoći razvoju kluba. Kompaniji Red Spirit želim veliki uspeh na tržištu - istakao je Goran Broćić.

Predstavnik Red Spirita gospodin Gavrilović istakao je da mu je velika čast povezivanje brenda Red Spirita sa brendom fudbalskog kluba Crvena zvezda.

- Malo šta u našoj zemlji, ali i u svetu traje skoro sedam decenija, koliko seže istorija našeg najtrofejnijeg kluba. Verujemo da će naša firma u sardnji sa ovakvim gigantom imati uspeha. Prilikom pravljenja novog energetskog pića što samo po sebi uključuje uključuje izradu limenki, punjenje i sastav napitka sarađivali smo sa najboljima iz svojih oblasti u regionu, ali i Evropi. Red Spirit će se u prodaji naći od ponedeljka 10. marta na benzinskim pumpama, super marketima širom Srbije, s tim da uskoro očekujemo da prve količine Red Spirita svoje mesto pronađu među kupcima u Zapadnoj Evropi i Americi - istakao je Vladimir Gavrilović.

2024 © - Vesti online