Petak 07.03.2014.
17:53
telegraf.rs

Pešićeve muke sa srpskim jezikom!

Nasmejao novinare: Svetislav Pešić
 

Veliki majstor i trenerski vuk, ali i šoumen kakvog košarka ne pamti. Trener Bajerna i bivši strateg Crvene zvezde Svetislav Pešić posle poraza u Areni od Partizana u meču devetog kola Evrolige ponovo je oduševio okupljenje novinare, a ovaj video nema sumnje tek će da pronese humor slavu odličnog trenera.


Popularni Kari, ovoga puta je nesvesno nasmejao prisutne, jer nije mogao da se seti reči kojom bi kompletirao rečenicu. Ponavljanjem reči “regularni” u nedogled podsetio je kako sam ume da obeleži jednu konferenciju. Pokušao je trener nemačkog predstavnika da objasni kako je njegovom timu osnovni zadatak da regularni deo prvenstva završi na prvom mestu, ali je “zabagovao” na reči regularni i nije mogao da nastavi.

Jednom, dva, tri, četiri puta, tako do šest brojao je Pešić dok je izgovarao čarobnu reč “regularni” traživši očima pomoć prijatelja u vidu novinara, od kojih je čekao reč koju nikako nije uspevao da izgovori. Dobio je posle nekoliko sekundi pomoć od predstavnika medija, dovoljno da se smehom konferencija koju je obeležio i drugim zanimljivim izjavama završi.

2024 © - Vesti online