Petak 07.03.2014.
12:27
mozzartsport.com

Pomama za Pogbom

 

Jedna od retkih velikih grešaka ser Aleksa Fergusona u Mančester junajtedu. Momak koji je na Old Trafordu odigrao samo tri ligaške utakmice zaludeo je planetu, pa na adresu Juventusa svakog dana stižu ponude za Pola Pogbu. Doduše, još nezvanične, ali u Torinu znaju da će uskoro dobro zaraditi na 20-godišnjem vezisti.

Naime, Gazeta delo Sport i Tutosport na naslovnim stranama današnjih izdanja tvrde da je rastanak mladog Francuza i torinske Stare dame sve bliži, ali i da Juve neće ostati praznih šaka.

Uticajna Gazeta piše da su predstavnici italijanskog šampiona nedavno bili u Parizu na pregovorima sa čelnicima Pari Sen Žermena koji su im predočili da su spremni da za Pogbu izdvoje 70 miliona evra. Sve u prisustvu vlasnika Juventusa Andree Anjelija i kolege iz Pariza Nasera Al Kelaifija. Ali...

"Juventus za sada odbija dogovor jer su oko na Pogbu bacili i Real Madrid, Čelsi i Mančester Siti. Takva konkurencija dozvoljava Juventusu da tvrdi pazar za svoj dragulj", navodi Gazeta.

Tutosport tvrdi da Juve ni po koju cenu ne želi da se odrekne jednog od nosioca igre.
"Neću prodati Pogbu! Ne prodajemo klub ovde. Pol je dragocen Juventusu", prenosi Tutosport Anjelijevu izjavu.

Međutim, svima je jasno da poslovni čovek kakav je Anjeli nije imun na zvuk novca, te da cela ova medijska farsa deluje kao puko dizanje cene. S obzirom na to koliko su pomenuti klubovi prethodnih sezona trošili na pojačanja ne sumnjamo da će umešni ljudi iz Juventusa umeti da se izbore za novac koji žele.

2024 © - Vesti online