Petak 07.03.2014.
11:55
Beta

Partizan postavlja video nadzor na stadion i Teleoptik

 

Generalni sekretar fudbalskog kluba Partizan Darko Grubor rekao je da vrednost sponzorskog ugovora iznosi 250.000 evra i da podrazumeva postavljanje kompletnog video nadzora na stadion u Humskoj i u Sportskom centru Teleoptik.

"Cilj kome težimo je da bezbednost bude na znatno višem nivou nego do sada. Ovo je veoma značajna investicija i imaćemo veliku korist od nje u budućnosti. Ideja je da potpuno obnovimo i unapredimo sistem video nadzora. Radi se o investiciji čija je vrednost 250.000 evra", rekao je Grubor novinarima na stadionu Partizana.

Ukupno 200 kamera različitih vrsta pokrivaće tribine, hodnike na stadionu, prilaz stadionu, parking. Predstavnik Makina grupe Miodrag Kostić rekao je da će savremeni sistem video nadzora biti postavljen na stadionu i Teleoptiku, a da će u Partizanovom Sportskom centru biti postavljen i savremeni protivpožarni sistem.

Dodao je da je cilj da se smanje incidenti na stadionu i poveća bezbednost.

Predstavnik firme Gard Rovčanin sekjuriti Andreja Rovčanin rekao je da se radi o "najvećem projekatu tog tog tipa na Balkanu".

"Ugovor je sponzorski i Partizan će dobiti garantni rok. Nakon isteka tog ugovora sistem ostaje Partizanu", rekao je on.

2024 © - Vesti online