Petak 07.03.2014.
13:35
Kurir

Pijani odbornik (2,14 promila) izazvao udes

Udario u auto koji je kretao kada se upalilo zeleno svetlo na semaforu (Foto: Ilustracija)

Nesreća se dogodila u noći između srede i četvrtka na raskrsnici Hadži Ruvimove i Bulevara Evrope, gde je političar svojim službenim automobilom marke "škoda" udario u auto ispred sebe.


U nesreći su povređeni devojka i mladić koji su se najverovatnije nalazili u drugom autu, dok je Barac prošao nepovređeno. U policiji je nezvanično potvrđeno da je Barac u momentu nesreće u krvi imao neverovatnih 2,14 promila alkohola, usled čega je proveo i 12 sati na trežnjenju u policijskoj stanici. Protiv njega će u toku dana biti podneta krivična prijava.

Nenad Barac pripada odborničkoj grupi Srpske napredne stranke. Prema rečima jednog od očevidaca, mladi par u "renou" kretao se srednjom trakom i tek što su krenuli sa semafora na kojem se upalilo zeleno, na njih je otpozadi velikom brzinom naletela crna "škoda", koja je ih je gurala više od 100 metara.


"Kad su se konačno zaustavili, vozač 'škode' se isteturao iz automobila i odmah počeo da telefonira, a da nije ni pogledao šta se dešava s ljudima u 'renou', čiji je automobil potpuno smrskan. Sve vreme je panično razgovarao telefonom. Nije ni pozvao policiju i Hitnu, već su to uradili ljudi koji su prišli da pomognu povređenima", rekao je očevidac za "Kurir".

2024 © - Vesti online