Petak 07.03.2014.
08:00
Vestionline

Za one koji misle da su veliki j*****

Oralni seks: Ne grebite i ne ližite kao što to rade u pornićima
 

Važnost predigre - Nije sve u penetraciji i postizanju orgazma. Nema ništa loše u seksu na brzaka, ali i predigra donosi užitak. Poljupci, maženje, oralni seks... Ima mnogo toga čime se možete baviti pre penetracije i vrhunca.

Ćutanje nije zlato - Nema potrebe za prećutkivanjem emocija i želja. Niko nikome ne čita misli i najbolji način da što više uživate u seksu je da komunicirate s partnerkom.

Nije sve u orgazmu - Orgazam nikako ne bi trebalo da bude jedina stvar koja vam je na pameti, niti bi trebalo da bude jedini cilj. Opsednutost orgazmom stvara pritisak i muškarcu i ženi. Pokušajte da uživate u celom iskustvu, u dodirima, poljupcima. Produžite užitak umesto da forsirate orgazam.

Oralni seks je više od samog lizanja - Mnogi muškarci izvode oralni seks tako što ližu ženino međunožje onako kako su videli da se to radi u pornićima. Iako to možda izgleda dobro na ekranu, takva tehnika nije preporučljiva. Svako ima drugačije želje, pa je vreme da naučite šta tačno partnerka voli. A za to je potrebno mnogo, mnogo prakse...

Mudro koristite prste - Penetracija prstima je normalan deo predigre, ali neki muškarci se previše zanesu, što nije poželjno. S obzirom da mnogi ne znaju šta žena voli, događa se da penetraciju prstima ubrzaju zbog čega nisu baš nežni. Kada su prsti u pitanju - koristite ih mudro i pratite reakcije partnerke.

Njen klitoris nije kao greb-greb lutrija - Svaki muškarac će vam reći - nemojte da ignorišete klitoris. Svaka žena koju ste sreli verovatno će pre svršiti stimulacijom klitorisa nego samom penetracijom. Ali mnogim muškarcima ovo zvuči kao poziv da trljaju i trljaju klitoris ne bi li njihova partnerka došla do vrhunca. Važno je imati na umu da je klitoris osetljiv i da intenzivna stimulacija može biti bolna. S klitorisom treba pažljivo.

Obratite pažnju na čitavo njeno telo - Većina muškaraca fokusira se uglavnom na grudi i vaginu. Ali, partnerka bi verovatno uživala i ako biste ljubili njen vrat, ali ne sve vreme, naravno. Budite maštoviti, ni jedna žena ne mašta o predvidljivom ljubavniku.

2024 © - Vesti online