Četvrtak 06.03.2014.
12:01
Lj. Mudrinić - Vesti - Foto: Lj. Mudrinić

Uživa u svakom danu

Nikola Dunović

- Najvažnije je da je Nikola zdrav, a dečje nestašluke ćemo lako pregurati. Jedino što ga sada muči su zubići, koji još rastu pa zna da se rasplače. Tada bude nervozan i budi se noću zbog toga. Ali, to su prolazne tegobe, koje svako dete mora proći - kaže Nikolina baka Veselka, dodavši:


- Dugujemo zahvalnost čitaocima "Vesti" iz svih krajeva sveta, koji su bili uz Nikolu još pre njegovog rođenja. Posebno od kada je došao na svet i ostao bez majke. Hvala od srca Nevenki i Strahinji iz daleke Australije. Podrška ovako dobrih ljudi nema cenu i znači više od suvog zlata, a naš Nikola će to jednog dana i te kako dobro shvatiti.
Nikolina sestra od tetke Katarina, u međuvremenu, trči za malenim Nikolom i zabavlja ga.


- Sestre ga obožavaju, kao u ostalom svi mi. Nikola je mezimac cele porodice. Kad god smo u mogućnosti odvedemo ga i kod Jeleninih roditelja u Drvar da ga ne budu željni i da bar na trenutak ublaže tugu za svojom ćerkom - rekla je Veselka na kraju naše posete.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online