Sreda 05.03.2014.
12:36
Beta

Zvanično: Vidić na leto prelazi u Inter!

Seli se u Italiju: Nemanja Vidić
 

Inter je u saopštenju na klupskom sajtu naveo da su pregovori uspešno završeni i da će srpski fudbaler, kapiten Mančester junajteda, od leta biti igrač "nero-azura".

"Vidić je fudbaler svetske klase. Izuzetno sam zadovoljan što smo postigli dogovor i što će Nemanja doći u Milano. On je jedan od najboljih defanzivaca na svetu, njegove karakteristike, kvalitet, iskustvo u međunarodnim utakmicama i harizma biće ključni za tim i za sazrevanje mladih igrača", rekao je predsednik Intera Erik Tohir.

"Njegov dolazak je korak napred u izgradnji velikog Intera. Želim da zahvalim Mančester junajtedu, Nemanji i njegovim saradnicima na posvećenosti i profesionalizmu koje su iskazali tokom pregovora", dodao je Tohir.

Vidiću na kraju sezone ističe ugovor s Junajtedom. Vidić (33) profesionalnu je karijeru počeo u beogradskoj Crvenoj zvezdi, odakle je 2004. godine prešao u Spartak iz Moskve, a dve godine kasnije potpisao je za Mančester junajted. Za klub sa Old Traforda do sada je odigrao 287 utakmica i postigao 19 golova. Osvojio je pet titula u Premijer ligi, Ligu šampiona, Svetsko klupsko prvenstvo, tri Liga kupa i pet trofeja Komjuniti Šild.
 

2024 © - Vesti online