Sreda 05.03.2014.
13:01 >> 13:04h
Alo

"Loši momci od nje napravili najgoru"

Vlada i Nataša: Egzotičan odmor pre raskida
 

Pesma je, kako Braja ističe, potpuno po meri njegove kume, budući da se zbog neuspelih veza u ljubavi često oseća najgorom, a, za to su najverovatniji krivi loši partneri koje je birala.

"Nataši sam napisao ovu pesmu jer se tako ponekad oseća, kao najgora! U odnosu na ostale saradnike, odlično je poznajem i znam kako se u kom trenutku oseća. Bez obzira na to šta ona kaže, odlično čitam između redova. Pročitao sam je da se trenutno oseća kao najgora. Morate čuti pesmu da biste je u potpunosti shvatili, ima malo i ironije. Taj neko je nju u pesmi napravio najgorom. Možda ona bira muškarce koji od nje naprave da bude najgora. Njeni najgori izbori su je doveli da bude takva", rekao je Braja i dodao da nikada nije bio u lošim odnosima sa Natašom, iako nisu dugo sarađivali.

Nataša je posle razvoda od Danila Ikodinovića 2011. godine imala buran ljubavni život. Bila je u vezi sa rukometašem Ljubom Jovanovićem, mediji su je posle toga povezivali sa albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem, a nagađalo se i da je obnovila vezu sa Miodragom Kostićem Koletom. Usledila je velika ljubav sa Vladom Vuksanovićem, s kojim je planirala i brak, a posle definitivnog raskida veridbe sa ovim manekenom, navodno se vratila u zagrljaj Ljube Jovanovića.

2024 © - Vesti online