Sreda 05.03.2014.
11:26
mozzartsport.com

Stojković dužan 115.000 evra zbog greške Darka Grubora?

Vladimir Stojković

Menadžer je ostao bez svog dela kolača, a u fudbalu, zna se, to je maltene najveći greh. Vladimir Stojković moraće da iz svog džepa izdvoji novac i namiri Ijana Andersona, Engleza koji ga je zastupao dok je bio među stativama Vigana.


Kada je sadašnji golman Ergotelisa, saznaje Informer, odlučio da se vrati u srpski fudbal i potpiše za Partizan, a da prethodno ne obavesti Andersona, menadžer je reagovao tužbom pred Sudom za arbitražu u sportu u Lozani koji je presudio u njegovu korist.
"Golman Ergotelisa Vladimir Stojković duguje mi 115.000 evra na ime provizije koji je pokušao da izbegne da mi isplati", rekao je Anderson za Informer, a tačnost informacije je potvrdio i sam Stojković.


Ali, on i dalje tvrdi da je nevin, a da je slučajni krivac generalni sekretar Partizana Darko Grubor.
"Tačno je da sam izgubio taj spor i da ću morati da platim određenu sumu novca. Došlo je do grešaka u papirologiji jer je generalni sekretar Partizana Darko Grubor poslao pogrešne papire. Stajalo je da sam ja igrač Partizana, a ja sam u tom trenutku bio samo na pozajmici. Anderson je to nekako iskoristio. Dobio me na pravdi Boga", rekao je Stojković za Informer.

2024 © - Vesti online