Sreda 05.03.2014.
10:25
Beta

Ninković: Radim punom parom, igraću protiv Napretka

Miloš Ninković

"Radim punom parom. U dogovoru sa trenerom Slavišom Stojanovićem odlučiću da li ću utakmicu protiv Napretka početi od prvog minuta ili ću ući sa klupe", rekao je Ninković za klupski sajt.

Ninković je zbog povrede propustio prve dve utakmice prolećnog dela prvenstva.

Zvezda je pobedila Javor i Jagodinu i prestigla Partizan na prvom mestu na tabeli Super lige Srbije.

"Posle dve vezane prolećne pobede, odnosno sedam ukupno, atmosfera u ekipi je odlična. Došli smo u situaciju da sami odlučujemo o svojoj sudbini", naveo je Ninković.

Prema njegovim rečima, do kraja sezone ima još mnogo utakmica i nema mesta za euforiju.

"Ništa još nismo uradili, izuzev toga što smo na dobrom putu. Nema mesta euforiji. Idemo iz utakmice u utakmicu, verujući u kvalitet koji posedujemo, ali i maksimalno poštujući sve rivale", istakao je najbolji fudbaler Zvezde u jesenjem delu sezone.

Ninković je rekao da će crveno-beli biti favoriti na naredne dve utakmice, koje će protiv Napretka i Radničkog iz Kragujevca igrati na svom stadionu.

"Ali, ne upisujemo bodove unapred. Napredak i Radnički su u prethodnom kolu odigrali odličan susret na kome je viđeno šest golova i mnogo dobrog fudbala. Oprez je neophodna. Trudićemo se da ne dozvolimo padove u igri i da tokom svih 90 minuta kontrolišemo zbivanje", rekao je Ninković.

Crvena zvezda će dočekati Napredak u subotu u 18.00, u 18. kolu Super lige Srbije.

2024 © - Vesti online