Utorak 04.03.2014.
11:07
Beta

Kasiljas: Ostaću u Realu do isteka ugovora

Iker Kasiljas
 

Kasiljas brani za Real u Kupu kralja i Ligi šampiona, dok je u prvenstvu prvi golman Dijego Lopes. Uprkos tome što je izgubio mesto u prvom timu, kapiten Reala veruje
da može da igra još osam godina, ako bude vodio računa o svom zdravlju.

"Mogu da igram do 40. godine. Ako je golman oprezan, može to da ostvari. Mora da se čuva. Voleo bih da igram u Realu do 40. godine, ali doći će trenutak kada to neće biti moguće. Kada mi istekne ugovor, videćemo da li ću ostati u klubu", rekao je Kasiljas španskom radiju Melodi.

"Želim da nastavim da osvajam titule. Sjajno je kada ste u prilici da osvajate trofeje i uživate sa navijačima. Često mislim o tome šta ću raditi kada završim karijeru. Voleo bih da ostanem u fudbalu, u mom klubu, ako mu bude trebala moja pomoć", dodao je on.

Kasiljas je rekao da je imao mnogo sreće u karijeri, pošto smatra da možda ne bi dobio šansu u prvom timu, da se nije povredio tadašnji prvi golman Reala Bodo Ilgner.

"Mislim da je sreća priča koju želimo da sakrijemo. Sećam se da sam debitovao protiv Atletika iz Bilbaoa, stvari nisu bile dobre i vratio sam se u B tim. Onda se povredio Ilgner i vratio sam se", rekao je on.

"Nikada ne bih želeo da se nešto dogodi saigraču, ali iskoristio sam priliku. Borite se i mučite i želite više. Veoma sam ambiciozan i uvek želim da igram, ali poštujem saigrače", dodao je Kasiljas.

Kasiljas je debitovao za Real u sezoni 1999/2000 i do sada je odigrao 669 utakmica. Osvojio je pet šampionskih titula, dve Lige šampiona, Kup kralja, Super kup Evrope, Interkontinentalni kup i četiri Super kupa Španije.

2024 © - Vesti online