Ponedeljak 03.03.2014.
16:43
Beta

Jovanović: Vučiću, promeni sebe i SNS

Sa svima da, ali sa Dačićem i Tadićem ne: Čedomir Jovanović
 

Na predizbornu skupu Jovanović je rekao da LDP ne može u Vladu sa Ivicom Dačićem i Borisom Tadićem jer su nesupešni.


"Šta ćemo s Vučićem? Neka se menja, jer ja više ne mogu da se menjam. Neka menja svoju stranku, jer LDP sebe ne može da promeni. Kad bih se promenio, ko bi krčio put Srbiji, put na koji danas Srbiju pozivamo da slobodno zakorači", rekao je Jovanović, a preneo LDP.


On je dodao da će LDP promenu podržati, ali da niko ne može da od LDP-a očekuje da prokocka šansu pred Srbijom zato što je nesposoban da bude koristan i da se menja.


"Moraće Vučić da kaže ono što mi govorimo, da kaže: Posao, posao, posao! Jer mi se ne menjamo i nećemo da se menjamo ni zbog koga, pa ni zbog njega. Sam ne može, sa Dačićem i Tadićem nigde neće stići. Neka kaže posao, posao, posao, i to onaj posao o kojem se LDP sa ljudima već dogovorio, i pod tim uslovom, pod uslovom da on prihvati našu politiku, onda možemo da radimo", rekao je Jovanović.


Lider LDP je naglasio da samo odgovorna politika može da sačuva Srbiju.


"Odgovorna politika jedina može da zdravstveni sistem napravi efikasnim, da najbolji doktori u Evropi, kakve Srbija ima, leče građane Srbije na najbolji mogući način, samo odgovorna politika može da promeni školstvo i da najpametnija deca, kakva su naša deca, postižu najbolje, a ne najgore rezultate na međunarodnim testovima znanja", rekao je Jovanović.


On je istakao da odgovornu politiku može da osigura jedino LDP, jer svi drugi su pokazali da su za to "nesposobni, da su neodgovorni".

2024 © - Vesti online