Ponedeljak 03.03.2014.
12:00
K. N. - Vesti - Foto: Z. Marjanović

Baku Živku ne zaboravljaju

Živka Popović

Uz novčani dar, kao i uvek do sada, stiglo je i kratko pismo u kome joj je bračni par Debeljak poželeo dobro zdravlje, kao i želju da se baki kupi ono što joj je najpotrebnije. Razlog zbog koga se ovim dobročiniteljima iz Nemačke usamljena starica uvukla u misli i srce nije teško odgonetnuti.

Osam decenija samovanja i teškog života bez ikog svog u mrklom mraku u 21. veku dovoljni su sami po sebi. Ipak, zahvaljujući plemenitim čitaocima "Vesti", poput Mirjane i Ostoje Debeljak, ova baka dočekala je mnogo bolje i lepše dane, dostojne njene starosti. Zato Živka svakog dana šalje blagoslov onima koji joj pomažu. Isto tako se nada da će je nekad neko od tih dobrih ljudi posetiti, što bi joj učinilo veliku radost.

Posebno porodicu Debeljak koja će joj ponovo prirediti neizmernu sreću. Reporteri "Vesti" ispuniće želju donatora iz Nemačke, posetiti baku Živku i uručiti joj darove u ime njenih dobročinitelja. Samim tim, saznaće kako je ova baka, o čemu će naši čitaoci moći da pročitaju u jednom od narednih izdanja našeg lista.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2019 © - Vesti online