Ponedeljak 03.03.2014.
11:32
Telegraf

"Kadrovi DS talentovani za mahinacije"

Pajtić i Ðilas su sa svojim ortacima iz DS osiromašili Vojvodinu do krajnjih granica i ostavili ljude bez posla: SNS
 

- Dragan Ðilas i Bojan Pajtić, zajedno sa svojim ortacima iz DS, tokom čitave decenije svoje brige za građane Vojvodine, uspeli su da i ovu regiju, koja je nekada bila najrazvijeniji deo Srbije, osiromaše do krajnjih granica i ostave ljude bez posla, navodi se u saopštenju SNS.

Ubi li vas kampanja neradnika? Dobro, ajde, političara...

Ta stranka precizira da je stopa nezaposlenosti u Vojvodini odavno veća nego u bilo kom delu Srbije, da su prinosi pšenice duplo manji nego pre pola veka, stočni fond je prepolovljen, poljoprivredne zadruge su uništene u pljačkaškim privatizacijama, a pokrajinski sekretari su sebi nazidali najviše plate u državi, o čemu postoji i izveštaj državnog revizora.

- Građani Vojvodine su jasno, na svakim lokalnim izborima tokom prethodnih godinu dana, pokazali da ne podržavaju nijednog kandidata DS i da im je dosta zloupotreba Pajtića. Pokazali su da žele snažne reforme i ljude koji će imati hrabosti da iskorene korupciju i da se suprotstave tajkunima, koji su se nezakonito bogatili, dok su građani bili sve siromašniji, navodi se u saopštenju SNS.

2024 © - Vesti online