Nedelja 02.03.2014.
16:05
Beta

"Nećemo sa Dačićem u Vladu"

LDP neće sa Dačićem: Čedomir Jovanović
 

"Kakav Dačić kaže da ćemo trčati za njim u vladu? U tu vladu u kojoj je Dačić LDP neće nikad ući kao što nikad ni u jednu vladu s njim nije ušao. Kakva velika koalicija? To je valjda koalicija Dačića i Tadića. Da smo hteli sa jednim i sa drugim ne bih bio ovde danas pred vama i ne bih mogao da vam kažem - Srbijo, vreme je",
kazao je Jovanović u Nišu.

Pročitajte još:

* Dačić brani Čedu?!

Kako se navodi u saopštenju LDP, Jovanović je upitao predsednika Nove demokratske stranke Borisa Tadića sa kim u Demokratskoj opoziciji Srbije ima problem. "S onima s kojima problem ima vodio je zemlju od 2004. do 2012. godine, a na vlast je došao tako što se očistio od onih koje mu je Koštunica predao na spisku, koji su taj 5. oktobar stvorili", rekao je Jovanović.

On je naveo da nije dužan da se brine o predsedniku Srpske napredne stranke Aleksandru Vučiću, nego da se postara da svaki atom pozitivne energije usmeri ka cilju za koji se LDP godinama zalaže.

"Nisam ja dužan da se brinem o njemu (Vučiću), ja sam dužan da se staram da svaki atom pozitivne energije koji u Srbiji postoji bude iskorišćen u poslu koji mi želimo da radimo. I u prošlosti smo uvek bili naspram Vučića kada je grešio. Neka niko nema dilemu kako ćemo se ponašati sutra pred njim ako pomisli da se vrati na onu
politiku iz koje je otišao", dodao je lider LDP.

Jovanović je istakao da je Niš propao zbog pogrešne politike koja svoje uporište ima u Beogradu i da je neophodno da svi što pre krenu u posao koji se mora uraditi u Srbiji.

2024 © - Vesti online