Nedelja 02.03.2014.
17:16
telegraf.rs

Ispovest nimfomanke: Moram da imam bar pet orgazama dnevno!

Foto: Ilustracije
 

"U toku dana često osetim pojačano znojenje, ljutnju i tada znam da prosto moram da imam seks. To se dešava minimum pet puta na dan", otkrila je Nesa.

Svoje seksualne partnere pronalazila je na različitim mestima, čak i u supermaketima.

"Prvo proćaskam sa njima, da bih se uverila da nisu opasni ili neobični, a kada vidim da je sve ok, odlazimo kod mene", dodala je.

Nesa je spavala i sa ženama, a do sada je isprobala oko 2.000 seksualnih igračaka. Prijateljice ove devojke uvek su uplašene da Nesa ne privuče njihove partnere. Ali ona kaže da nije sve uvek bilo u seksu.

"Ponekad su moje seksualne veze trajale mesecima i bile nešto više od samog fizičkog kontakta. Odlazili bismo u bioskop ili na večeru", otkriva Nesa.

Seksualna zavisnost je i dalje muči, ali ona sada uživa u vezi sa jednim dečkom s kojim je skoro godinu dana. Vezu je odlučila da započne nakon što je za jedan mesec spavala sa oko 30 muškaraca.

"Postoji u meni emotivna strana i savršeno mi je jasna razlika između pukog seksa i vođenja ljubavi. Mislim da ljudi treba da imaju neku vrstu emotivne povezanosti da bi uživali u seksu. Moji odnosi su često veoma intimni, volim psihičku povezanost i zapravo imam visoke standarde po pitanju muško-ženskih odnosa", ispovedila se Nesa.

2024 © - Vesti online