Nedelja 02.03.2014.
11:28
mozzartsport.com

Veličković: Jokić je nadigrao Zvezdine centre!

Novica Veličković

Svoj drugi debi u dresu Mega Vizure imao je Novica Veličković. Povremeni reprezentativac Srbije, koji se posle epizode u nemačkom Bambergu vratio u Srbiju, gde će mladog i perspektivnom timu iz Zemuna pokušati da pomogne u nastavku sezone, nije bio zadovoljan svojom igrom, iako je susret sa Crvenom zvezdom završio sa 15 poena, sedam skokova i četiri asistencije.
"Meni je ovo prva utakmica. Cele nedelje smo imali problema sa povredama, trenirali smo sa 7-8 igrača, maltene smo došli na meč sa jednim kvalitetnim treningom. Meni je to otežalo stvari jer nisam imao vremena da naučim napade. Mislim da je bilo ok i da ćemo mi samo napredovati", rekao je Veličković posle meča.


Derbi u Smederevu obeležile su brojne tenzije između igrača, ali je svakako najveću pažnju privukao okršaj Raška Katića i Nikole Jokića.
"Sve je to u žaru borbe. Ja nemam ništa protiv igrača Crvene zvezde, ne povezujem to sa Partizanom. Jednostavno, u trenutku se tako reagovalo. Joka ima 19 godina, nema on ni iskustva niti bilo čega. Ja na primer nikada ne bih gurnuo igrača od 19 godina. Mislim da je mali odigrao fantastično i da ih je nadigrao. Svaka mu čast na tome. I prošle godine sam video da je talenat, on je budućnost naše košarke", dodao je Veličković.

2024 © - Vesti online