Nedelja 02.03.2014.
08:00
index.hr, Vestionline

Lepe i na suncu i na kiši i na snegu

Nije nemoguće uz sitne trikove
 

ODUSTANITE OD TEŠKIH KREMA

Mnoge žene preko zime prelaze na teže preparate, ali s obzirom na promenjivo vreme, predlažemo da se potpuno prebacite na lagane hidratantne kreme koje će hidrirati vašu kožu, ali je neće zamastiti.

NABAVITE PUDER U PRAHU

Zbog čestih promena mnoge se žene žale kako im se koža brže masti. Zaista je nezamislivo da na poslu ili u WC-u nekog kafića popravljate tečni puder pa vam predlažemo da nabavite puder u prahu i papiriće za upijanje masnoće koji će vas za tren spasiti svakog problema.

DEZODORANS NEK VAM JE UVEK PRI RUCI

Promena vremena i temperatura dovelo je do totalne konfuzije pa žene više ni same ne znaju kako da se obuku… jedan dan nose debele zimske čizme, a već drugi na posao idu u baletankama. Zbog neadekvatne garderobe, žene se češće znoje pa je svakako dobro da nabavite dezodorans sa malo dužim delovanjem koji će vam obezbediti svežinu tokom celog dana.

MINI FRIZERSKI SALON U TORBICI

Zbog vlage u vazduhu frizura koju ste napravili kod kuće za pet minuta izgleda neprepoznatljivo? U torbici uvek imajte mali lak za kosu koji će vas spasiti od nestašnih vlasi i neuredne frizure. Ali, nemojte da ga nanosite direktno na kosu već ga našpricajte na dlanove pa njima lagano ukrotite podivljali friz.

2024 © - Vesti online