Petak 28.02.2014.
22:32
mozzartsport.com

Evroliga: Ubedljiv poraz Partizana u Madridu

 Bogdan Bogdanović
 

Jednostavno, ekipa Reala je bila preveliki zalogaj za šampiona Srbije, koji nije imao rešenje za rafalnu paljbu Ljulja, Rodrigeza i ostatka "kraljevske" družine. Od trenutka kada su igrači šampiona Španije pronašli svoj ritam, za igrače crno-belih više nije bilo spasa.


U novom trijumfu španskog giganta su zablistali Serhio Ljulj, koji je utakmicu završio sa 19 poena (4/7 za tri) i četiri asistencije, dok je Serhio Rodrigez takođe imao 19 koševa (4/5 za tri), uz po dva skoka i asistencije. Interesantno, ulogu čoveka koji "sprema" lopte za druge preuzeo je Rudi, koji je imao više uspešnih dodavanja nego poena (6p, 8as). Na drugoj strani Pavlović je ubacio deset poena, a Bogdanović devet.


Od tačno 40 minuta koliko su imali na raspolaganju, gosti su dobili svega pet da pokažu šta znaju. Partizan je zahvaljujući koševima kompletne startne petorke stigao do vođstva od 11:0 u uvodnim minutima, dok su igrači Reala uspeli da naprave nekoliko početničkih grešaka i promaše prva četiri šuta za tri poena. Ali, za samo jedan minut sve se promenilo.

2024 © - Vesti online