Nedelja 02.03.2014.
08:58
K. N. - Vesti - Foto: N. Đorđević

Sudbina koja u srce dira

Borba za život: Dušica Arsenijević

Saznavši tako da ova nesrećna žena često mora u Beograd na dilataciju, odnosno pročišćavanje zapušenog jednjaka, koje ne može finansijski da isprati, uputila je Dušici prilog od 80 evra. Uz novčani dar pristigao posredstvom Redakcije "Vesti", stiglo je i kratko pismo u kome između ostalog piše:


"Nažalost, nemam dovoljno snage da se lično javim Dušici, jer me je njena sudbina potresla do srži. Zato joj ovaj dar šaljem posredstvom "Vesti", znajući da će stići u njene ruke. Čim budem mogla, javiću se Dušici i potrudiću se da joj i u buduće koliko-toliko pomažem".


Novčana podrška plemenite čitateljke "Vesti" iz Nemačke, ubrzo je prosleđena na Dušičinu kućnu adresu, na čemu se ova nesrećna žena od srca zahvalila. A, koliko joj ova pomoć znači i na šta će je utrošiti, njena dobrotvorka će opširnije moći da pročita u jednom od narednih izdanja našeg lista, pošto će je naši novinari uskoro posetiti.

Tom prilikom, verno zabeležiti slikom i rečju kako je Dušica, da li joj je još neko od humanih zemljaka iz dijaspore uputio pomoć i kakvi su dalji planovi njenog lečenja.

POZIV DONATORIMA

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online