Četvrtak 27.02.2014.
22:30
Beta

Dodić: Pobedom protiv Zvezde da sačuvamo treće mesto

Mladen Dodić
 

"U goste nam dolazi lider prvenstva koji je to postao prošlog kola i nakon prošlonedeljene pobede (protiv Javora 2:1) i sigurno da žele da tako ostane do kraja. Mi kao treći na tabeli imamo obavezu da to mesto u prvenstvu sačuvamo, a da bismo ga sačuvali moramo da pobeđujemo", rekao je Dodić na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Jagodine u subotu od 14.30 na Gradskom stadionu igraju protiv Crvene zvezde, utakmicu 17. kola Super lige Srbije. Zvezda je posle prošlog kola, posle više od 500 dana, preuzela prvo mesto na tabeli sa 54 boda, a Jagodina je treća sa 27 bodova.

"Očekujem neizvesnu utakmicu u kojoj moramo da odigramo hrabro, ali koncentrisano svih 90 minuta, sa što manje grešaka. Pobediće tim koji bude napravio manje grešaka", dodao je on.

Jagodina je u prošlom kolu izgubila u Kruševcu protiv Napretka sa 1:2, a Dodić je rekao da je njegova ekipa u tom meču pokazala određene slabosti. On je dodao i da je Zvezda u drugom poluvremenu protiv Javora pokazala "određene slabosti", ali da je u prvom poluvremenu pokazala da je jača nego jesenas.

"Očekujem prepune tribine, spektakl. Nećemo kalkulisati već ćemo pokušati da pružimo maksimum, a ako uspemo u tome siguran sam da možemo da pobedimo. Verujem u to jer posedujemo kvalitet. Svesni smo snage Zvezde, a tu pre svega mislim na povratak (Darka) Lazovića koji je njihovo najveće pojačanje", rekao je Dodić.

Fudbaler Jagodine Aleksandar Filipović rekao je da njegovi igrači protiv Zvezde moraju da pruže maksimum.

"Moramo da se borimo za svaku loptu i da popravimo utisak koji smo ostavili u Kruševcu, jer to nije bio naš nivo. Mi možemo mnogo bolje i ako bog da, da u Jagodini, prvi put pobedimo Crvenu zvezdu", kazao je Filpović.

Iz Jagodine je saopšteno da vlada ogromno interesovanje za utakmicu.

2024 © - Vesti online