Četvrtak 27.02.2014.
02:41
Beta

LDP: Dopustiti zapošljavanje u javnom sektoru

Zabranom zapošljavanja u javnom sektoru, vlada je kaznila mlade, obrazovane ljude, buduće lekare ili prosvetne radnike: Ožegović
 

- Zabranom zapošljavanja u javnom sektoru na dve godine, ova vlada je kaznila one koji to najmanje zaslužuju, mlade, obrazovane ljude, buduće lekare ili prosvetne radnike kojima se tom merom šalje poruka da dve godine nemaju čemu da se nadaju, rekao je Ožegović i dodao da će njegov najvažniji posao ako postane gradonačelnik biti stvaranje perspektive za mlade.

- Ne možemo menjati Beograd bez sveže pameti i zbog toga moramo da menjamo te besmislene zakone i LDP će u Skupštini Srbije inicirati te promene, a onda ćemo kroz grad napraviti transparentan sistem konkursa koji će omogućiti Beogradu da zaposli svoje najbolje studente, rekao je on i dodao da se moraju stvoriti jednaki uslovi i  kriterijumi za zaposlenje svih i zaustaviti partijsko zapošljavanje.

- Moj najvažniji cilj koji ću postaviti kao gradonačelnik Beograda će biti isti kao i kada sam bio predsednik opštine Novi Beograd - da mladi ovde vide svoju šansu, sigurnost i budućnost. Na tom poslu sam radio onda kada sam pomogao da se na Novom Beogradu za kratko vreme otvori 50.000 novih radnih mesta, taj posao ću raditi još brže i efikasnije kada pobedimo 16. marta", rekao je Ožegović.

2024 © - Vesti online