Utorak 25.02.2014.
13:14
Beta

RRA: Naprednjaci najzastupljeniji na televiziji

Naprednjaka ima najviše na televizijama, pokazao izveštaj RRA
 

RRA je zaključila da u periodu od raspisivanja izbora 29. januara do 12. februara na programima domaćih radio i TV stanica nije bilo predizbornih oglasnih poruka, plaćenih termina, kao ni specijalizovanih predizbornih emisija, već su izborni sadržaji
emitovani u redovnim informativnim emisijama.

Prema izveštaju, najveću zastupljenost u tim programima imala je SNS sa 24,67 odsto, sledi Demokratska stranka (DS) sa 21,08 odsto, a na trećem mestu je lista Nove demokratske stranke (NDS) koju predvodi Boris Tadić sa 17,43 odsto, dok su ostale izborne liste pojedinačno imale zastupljenost manju od 10 odsto.

Aktivnosti SNS bile su najviše zastupljene na prvom i drugom programu RTS-a, na prvom i drugom programu Radio-televizije Vojvodine, TV Pink i TV B92.

Na Televiziji Prva najzastupljenija bila je NDS, dok su aktivnosti DS-a bile najzastupljenije na programima Hepi televizije, navodi se u izveštaju RRA.

U prve dve sedmice kampanje najviše predizbornog programa imala je Televizija B92, slede RT Vojvodine, TV Pink i potom prvi program RTS-a, navodi RRA.

2024 © - Vesti online