Ponedeljak 24.02.2014.
12:01
K. N. - Vesti - Foto: D. Đorđević

Nisu sami i zaboravljeni

Svaki dan nova borba za najosnovnije: Porodica Stamenković

U više nego skromnom domu ove tročlane porodice, kao što smo već pisali, samo bolest i nemaština vladaju, pa im je svaka para od velikog značaja. Z

najući to vrlo dobro, otuda i svesrdne pomoći ovog anonimnog dobrotvora bračnom paru Svetomiru i Snežani Stamenković, kao i njihovoj ćerki Tamari, učenici prvog razreda Elektrotehničke škole. Njegov dar već je na putu ovoj porodici, koji će ih, verujemo, posebno obradovati kada budu saznali ko je na njih mislio i pružio prijateljsku ruku ne bi li im olakšao tešku svakodnevicu.

A šta će tom prilikom reći svom dobročinitelju, reporteri "Vesti", zabeležiće slikom i rečju kako bi bar na taj način mogao da podeli radost sa onima kojima je poželeo da pomogne.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online