Subota 22.02.2014.
12:28
Beta

Radonjić: Nema favorita u derbiju

Dejan Radonjić
 

"Jasno je da je svaki derbi specifične težine, ali mi razmišljamo samo o našem statusu i našoj situaciji, pošto je ekipa umorna i potrošena. Ali u duelima protiv Partizana sve se zaboravlja. Moramo da damo sve od sebe, da pružimo najbolju partiju i da zanemarimo okolnosti koje su prisutne", rekao je Radonjić novinarima u Beogradu.

Košarkaši Crvene zvezde sutra od 20.00 igraju kao domaćini u hali Pionir protiv Partizana utakmicu 21. kola Jadranske lige. Zvezda je prva na tabeli sa 16 pobeda i četiri poraza , dok je Partizan treći sa skorom 14/6. Trener Zvezde je kazao da od sutrašnje utakmice neće zavisiti plasman ekipa na tabeli.

"U utakmicama sa Partizanom pritisak je uvek najveći bez obzira na plasman na tabeli i na rezultate u poslednjim utakmicama. Posle tog derbija ima još pet kola, tako da od te utakmice prvo mesto na tabeli može da zavisi, ali i ne mora", naveo je Radonjić.

On je rekao da očekuje da će Partizan igrati u najjačem sastavu i da će se dolazak Aleksandra Pavlovića osetiti "tek za neko vreme".

"U derbiju nema favorita… Partizan izlazi iz problema i očekujem da će igrati u najjačem sastavu. Ta ekipa ima potencijal i Pavlovićev dolazak će se videti posle nekog vremena. I drugi igrači pokazuju ogroman kvalitet, ali razmišljamo samo o sebi i onome šta bi trebalo da uradimo i kako treba da izgledamo", kazao je Radonjić.

Radonjić je rekao i da očekuje da će se uskoro rešiti situacija sa dolaskom novog igrača na poziciji broj tri.

2024 © - Vesti online