Subota 22.02.2014.
10:47
telegraf.rs

Slučaj “Planeta sport”: Prošla sam agoniju, ali otmičari su bili korektni

Nesrećna Svetlana Bošković preživela je pravi pakao, ali se na kraju sve završilo dobro, koliko je moguće u takvim situacijama (Foto: Arhiva)
 


Njihovo saslušanje nije bilo otvoreno za javnost, ali piše portal telegraf.rs, oni su duže od tri sata detaljno govorili o svemu što se dogodilo od trenutka kada su otmičari strpali Svetlanu Bošković u kombi, do trenutka kada je osumnjičenima za otmicu policija stavila lisice na ruke.


Kako navodi izvor telegrafa.rs, Svetlana je ispričala da su je otmičari presreli ispred zgrade, u trenutku kada je krenula na posao. Zgrabili su je, stavili u automobil, vezali joj ruke i prelepili oči, a onda je odvezli na njoj, tada, nepoznatu lokaciju.


- Rekla je da je bila u kontaktu sa dvojicom osumnjičenih i da su se oni, i pored agonije kroz koju je prošla, korektno ponašali prema njoj - kaze izvor portala.

Pročitajte još:

* Oteta žena vlasnika "Planeta sporta": Uhapšeni otmičari

* Otmičari pali dok su gledali "Sulejmana"

* "Zelenaši me naterali na otmicu"


Njen suprug, koga su otmičari pozvali sa Svetlaninog telefona, detaljno je objasnio kako su tekli pregovori oko iznosa koji su zahtevali da im isplati, kako bi mu oslobodili ženu.


On je potvrdio da je, iako su ga oni upozoravali da to ne čini, pozvao policiju. Rekao je i da veruje da njegov vozač Radomir Stefanović, koji je uhapšen kao jedan od osumnjičenih, nije učestvovao u otmici. Stefanović je inače uhapšen u petak uveče, kada je službenim vozilom “Planete sprot” trebalo da preveze otmičarima 100.000 evra i 11,5 miliona dinara. Zbog otmice Svetlane Bošković, osim Stefanovića, u pritvoru su i Slobodan Stojković, Aleksandar Janković, Biljana Vrcelj i Jelena Stojković.

2024 © - Vesti online