Petak 21.02.2014.
12:51
mozzartsport.com

Lazović povređen, ne igra u Novom Pazaru!

Peh: Danko Lazović
 

Loše vesti stižu za navijače Partizana uoči početka prolećne sezone. Najzvučnije januarsko pojačanje Danko Lazović neće igrati u Novom Pazaru, jer je na poslednjem treningu pred meč povredio primicač, saznaje MOZZART Sport. Prema prvim procenama njemu je pukao mišić i u pratnji lekarskog tima odveden je na snimanje na VMA i sigurno neće putovati u grad na Jošanici, pošto se autobus sa ekipom već uputio na prvo prolećno gostovanje.


Za sada nema informacija o tome koliko će Lazović odsustvovati sa terena, jer povreda navodno može da se sanira za sedam, ali i do mesec dana u težim slućajevima. U ponedeljak bi trebalo da se zna nešto više o celom problemu.
Povreda Lazovića sužava opcije u napadu Marka Nikolića, koji je već uoči starta priprema ostao bez Nemanje Kojića (polomio petu), pa će novi strateg crno-belih birati da li da u startnih 11 uvrsti Ismaila Beka Fofanu ili da iza Petra Škuletića igra neko od vezista poput Filipa Malbašića, Predraga Luke ili Nikole Ninkovića što je šef struke uigravao u pripremnom periodu.


Inače, iz kombinacije je ispao i Miloš Ostojić, mladi štoper koji je obnovio povredu zadnje lože.

2024 © - Vesti online