Petak 21.02.2014.
14:59
Blic

Muke komunalaca: Zovu ih zbog pevca i komšinice veštice, a dočekuju goli

Svakakvi pozivi na broj komunalne policije u Kragujevcu... A još "gori" prizori (Foto:Ilustracija)
 

Građani često komunalne policajce zatrpavaju raznim bizarnim prijavama. Tako je jedna bakica dugo pratila Kineze, a onda ih prijavila policiji ovako: “Hvataju patke na jezeru, mame ih pošto su pitome da im priđu, a onda ih čerupaju i jedu.”

Kragujevčanin je, u pokušaju da “pređe” svog bivšeg prijatelja” prijavio sam sebe zato što je prao automobil na ulici. Pošto je to zabranjeno, a on je bio siguran da će komšija sa kojim ne razgovara zvati komunalnu policiju, preduhitrio ga je i prijavio sebe. Jedan sugrađanin je preko komunalne policije pokušao da pronađe plaćenog ubicu jer je hteo da se, po svaku cenu “reši” rođenog brata, piše “Blic”.

Drugi je prijavio komšiju zbog pevca, koji je bio razlog njegovog raskida sa devojkom jer je uvek kukurikao u “ključnom” trenutku, pa on “nije mogao ništa da uradi”.

Među neuobičajenim prijavama je i ona koju je uputila jedna Kragujevčanka. Ona je podnela prijavu protiv komšinice koja baca vradžbine. Tvrdila je da je bacila čini i na njenog muža, pa je on više ne voli kao pre. Komunalce su zvali i da poprave veš mašinu ili televizor, a jedna bakica ih je pozvala da joj pomognu da otvori bočicu sa lekovima.

2024 © - Vesti online