Petak 21.02.2014.
11:55
alo.rs

''Pa šta ako imam porniće sa decom!?''

Foto: Ilustracija
 

Posle saslušanja, Mladenović je pušten da se brani sa slobode, a tužilac mu je zabranio da napušta mesto boravišta i oduzeo mu pasoš. Mladenović mora da se javlja svakog ponedeljka u policijsku stanicu u Boljevcu, navodi ''Alo''.

Slavišina supruga negodovala je kada su ga policajci privodili.

''On nije ništa loše uradio. To što ima te snimke je sasvim normalno i u tome nema ničeg lošeg. Svi to imaju i gledaju'', rekla je Slavišina supruga istražnim organima.

Naime, kako saznajemo, prilikom pretresa Slavišinog stana, policija je pronašla desetak hard diskova, računar i laptop, koji su puni snimaka na kojima se vide eksplicitne scene kako odrasli muškarci seksualno zlostavljaju dvogodišnje bebe.

Tokom gledanja snimaka brojni operativci policije bili su u šoku i s mukom su gledali snimke sa zlostavljanom decom, na kojima se čuo njihov plač. Pored užasnih snimaka mučenja beba, policajci su u Slavišinom računaru pronašli oko 100 fotografija na kojima su deca do dve godine bez odeće.


Građani Boljevca bili su u šoku i nisu mogli da poveruju u optužbe protiv njihovog sugrađanina.

''Ne mogu da verujem u te optužbe jer je Slaviša poznat kao pošten i porodičan čovek. On je vredan i svakome ko mu se obratio za pomoć je izlazio u susret. Pa Slaviša je oženjen i ima dve ćerke od 26 i 28 godina i ne mogu da poverujem da bi to radio'', rekle su njegove komšije.

U neverici su i zaposleni u preduzeću ''Agromehanika'', gde je Mladenović radio na mestu šefa službe obezbeđenja, navodi beogradski list.

2024 © - Vesti online