Četvrtak 20.02.2014.
20:48
Beta

Vulin: Srbi, glasate za opstanak!

Ne smemo da dozvolimo da Albanac bude gradonačelnik Kosovske Mitrovice: Aleksandar Vulin, pozvao Srbe da glasaju na ponovljenim nedeljnim izborima
 

Vulin je rekao građanima ne smeju dopustiti da gradonačelnik bude Albanac i da će sami biti krivi ukoliko bude izabran onaj koga ne žele. "To ne sme da se desi, nema tog papira i nema briselskog sporazuma koji to zabranjuje ili ne dozvoljava, vi to zabranjujete i ne dozvoljavate", rekao je Vulin na završnom mitingu Građanske
inicijative Srpska na Tehničkom fakultetu.

On je kazao da Srbi nikada nisu pogrešili kada su poslušali svoju državu i Vladu.

"Glasajte za Srpsku, dajte nam mogućnost da krenemo u formiranje Zajednice srpskih opština, da već jednom ovu podelu na Srbe severno i južno od Ibra izbrišemo i imamo Srbe u jednoj zajednici u jednoj strukturi", dodao je on.

Vulin je ocenio da će kandidat GI Srpska za gradonačelnika Goran Rakić "voditi računa o svakodnevnom životu svakog čoveka i deteta u Kosovskoj Mitrovici", a Vlada Srbije će brinuti o statusnim pitanjima, celovitosti i integritetu države.

Rakić je garantovao građanima da će njegovim izborom dobiti "iskrenog i doslednog vođu u energičnoj borbi za očuvanje srpskih intersa".

2024 © - Vesti online