Četvrtak 20.02.2014.
21:09
Beta

Dveri: Vučić laže o borbi protiv kriminala

Boško Obradović, nosilac liste Pokreta Dveri
 

"Borba protiv kriminala i korupcije Aleksandra Vučića je laž. Dokaz tome je da za godinu i po dana nije završen nijedan sudski postupak i da se na višegodišnjim robijama na osnovu pravosnažnih presuda ne nalazi nijedan političar ili tajkun koji je opljačkao i ojadio Srbiju u protekle 23 godine", rekao je Obradović na predizbornom
skupu u Šabcu.

On je naglasio da Dveri jedine predlažu istinsku borbu protiv kriminala i korupcije kroz donošenje Zakona o ispitivanju porekla imovine svih političara i tajkuna od 1989. godine.

Obradović je na skupu pitao da li je moguće da za godinu i po dana vladajuće stranke nisu mogle da pregledaju diskove o povezanosti Ivice Dačića sa šefovima mafije, kao i da prvi potpredsednik Vlade nikada nije odgovorio na pitanje da li je njega Mišković finansirao dok je bio član Srpske radikalne stranke (SRS).

Obradović je govorio pred članovima i simpatizerima pokreta Dveri u okviru kampanje koju ta stranka predstavlja u poznatim srpskim kafanama, jer je kako su u toj stranci objasnili, "kafana jedina institucija koja je i dalje živa u Srbiji".

2024 © - Vesti online