Sreda 19.02.2014.
11:05
Beta

Novi udarac: Rad i Sloboda tužili Zvezdu!

Luka Milivojević
 

Pljušte tužbe protiv Crvene zvezde! Posle bivših igrača i trenera, koji su administrativnim putem uspeli da namire zaostala potraživanja, nad crveno-belima se nadvila nova nevolja u vidu činjenice da su sporove pred Aribtražnom komisijom pokrenuli i ovdašnji superligaši - Sloboda i Rad.


Sportski žurnal piše da se Užičani žale kako im klub sa Marakane nije isplatio deo novca od transfera Nikole Maksimovića u Torino, iako je, prema njihovim saznanjima novac stigao iz Italije. Drugi, čini se kompleksniji, problem olilčen je u činjenici da je protiv Zvezde tužbu podneo i Rad i to po dva osnova. Građevinari su se obratili Arbitražnoj komisiji zahtevom da dobiju sredstva od obeštećenja za prelazak Aleksandra Pantića i Luke Milivojevića u Ljutice Bogdana, a na sve to i deo procenta od transfera reprezenattivnog veziste u Anderleht, jer je takav bio dogovor klubova prilikom sklapanja posla.


Nevolja za Crvenu zvezdu je u tome što joj je klupski račun u blčokadi, pa je neizvesno na koji će način Rad i Sloboda, u slučaju presude u njihovu korist, dobiti novac. Inače, klub sa Banjice među dužnicima nema samo Zvezdu, već i Vojvodinu od koje očekuje novac na ime obeštećenja za transfer levog beka Nikole Lekovića.

2024 © - Vesti online