Sreda 19.02.2014.
13:02
D. Dekić - Vesti

Palma: Jovanoviću, ko je pobio zemunce?

Jaka odbrana: Dragan Marković Palma
 


- Jovanović mi je rekao da ću zbog ubistva Pantića u zatvor i da tamo "vežbam prajd" (gej paradu), a on izgleda kao da godinama "vežba prajd", pa mu oči iz glave izlaze - naveo je Marković za naš list.

Hit iz januara:

* Palma ne očekuje prljavu kampanju. A vi?

Prepucavanje dvojice političara za ubistva stara deceniju potegao je Jovanović. Otelo se kontroli, pošto je lider JS insinuirao da je lider LDP narkoman, a Jovanović potom poznatog Jagodinca smestio u zatvor.


- Zašto kad priča ne gleda normalno, nego mlatara rukama? Čudni su mu pogledi. Da li mu oči kolutaju jer nešto koristi? Nisam lekar, ali molim birače da ga pažljivo gledaju u oči dok nešto priča - kazao je Marković.

Prvi čovek liberala je rekao da on i Palma moraju da budu na različitim stranama naprave zvane poligraf, kao što su bili i 12. marta kada je ubijen Đinđić, a Marković "slavio uz skute Koštunici i Legiji".

Pročitajte još:

* Palma bio na poligrafu zbog ubistva Pantića

* Palma tuži Čedu, a novac od odštete daće porodicama čija se dece leče od narkomanije

Jovanović je dodao i da će izbori 16. marta presuditi ko ide pred poligraf, kao i ko će čistog obraza pred učesnike studentskog protesta, a ko će vežbati za prajd u ćelijama nekog zatvora.


Ova svađa, prema oceni političkog analitičara Dragoljuba Anđelkovića, nije loša.


- Čini se da ima dosta istine u tim međusobnim optužbama, pa je dobro da konačno izađu na videlo i da politički klanovi progovore o svojim pripadnicima - tumači Anđelković za "Vesti".

Kleptomani i komarci

Jovanović je vređao redom, od bivših partijskih drugova Borisa Tadića, do Dragana Đilasa i Zorana Živkovića, ali je najdalje otišao u blaćenju premijera Ivice Dačića nazvajući ga "licemer sa iskustvom", "osvedočeni prevarant i kleptoman" i "simbol podmuklosti i neodgovornosti". Uzvratila mu je potpredsednica SPS-a Dijana Vukomanović koja je rekla da je Jovanović "politički komarac koji bacanjem verbalnih petardi na lidere drugih partija dobija bar pet minuta pažnje".


On kaže da verbalne uvrede dvojice političkih lidera podsećaju na cirkus 90-ih godina prošlog veka kada je na delu bio najgori politički vokabular.


- Od Dragana Markovića Palme se mogao i očekivati ulični jezik, ali se ispostavilo da ni Jovanović u tome nije mnogo bolji, samo je donekle urbaniji - ocenio je ovaj analitičar.

2024 © - Vesti online