Utorak 18.02.2014.
16:55
Beta

Palma tuži Čedu, a novac od odštete daće porodicama čija se dece leče od narkomanije

Jovanoviću, sad je red na tebe da ideš na poligraf: Dragan Marković Palma
 

U otvorenom pismu predsedniku Liberalno demokratske partije Čedomiru Jovanoviću, Marković je naveo da je ispitivanje obavio na lični zahtev u Upravi kriminalističke policije u Beogradu.

Jovanović je u jednoj emisiji kazao da će Marković morati da objasni zašto mu je neprijatno kada se pomene ubistvo Pantića.

Dopisnik "Večernjih novosti" iz Jagodine Milan Pantić ubijen je ispred stana u kojem je živeo u junu 2001. godine. Njegovo ubistvo nije rešeno, a kao mogući motiv pominje se njegovo pisanje o pojedinim spornim privatizacijama.

"Ja sam danas dokazao da nema nedodirljivih u Srbiji i kao čovek koji podržava vlast, na lični zahtev, podvrgao se poligrafskom ispitivanju... da odgovorim na Vaše optužbe. Poligrafsko testiranje je dokazalo da nemam ni direktna ni indirektna saznanja o ubistvu novinara Milana Pantića, što znači da se ne mogu dovesti u vezu sa tim zločinom", naveo je predsednik Jedinstvene Srbije.

Predsednik JS je sada naveo da će tužiti Jovanovića i tražiti veliku novčanu odštetu zbog optužbi, a novac od odštete dati porodicama čija se dece leče od narkomanije

Marković je zatražio od predsednika LDP da i sam ode na poligrafsko ispitivanje i odgovora o svojim vezama za zemunskim kriminalnim klanom.

2024 © - Vesti online