Ponedeljak 17.02.2014.
16:41
Beta

Čeda: Ne predajte svoje živote Vučiću

Svi su pokazali da su nesposobni... sem nas: Čedomir Jovanović
 

"Svi drugi su pokušali jednom, dvaput, tri puta, i bili su sve neuspešniji i zato nemamo više ništa da izgubimo osim svog života", kazao je Jovanović.

On je kazao da je Srbija jedina zemlja u Evropi koja nema svoju fabriku lekova, i da su za propadanje "Galenike", Dunav osiguranja i Srbijagasa odgovorni bivši predsednik Srbije Boris Tadić i lider socijalista Ivica Dačić.

"Jedini smo evropski narod bez fabrike lekova zbog toga što je Tadić tako platio krunu koju mu je pridržao Dačić, i naplatio to sa 200 miliona evra, koliko je opljačkao u Galenici", kazao je Jovanović.

On je pozvao građane da izađu na izbore, ako žele da posle 16. marta mogu da se nadaju bilo čemu lepom, osim lepom vremenu.

"Neka (građani) ne predaju svoje živote Vučiću, ćak iako im on to traži, jer vaš život i naš život drugi mogu uništiti, ali ga samo mi možemo učiniti vrednim", rekao je Jovanović.

Kandidat LDP-a za gradonačelnika Beograda, Željko Ožegović rekao je da nema nameru da se vežba na Beogradu, već da radi onako kako je radio dok je bio predsednik opštine Novi Beograd i da njegovi dosadašnji rezultati govore o njemu.

Ožegović je rekao da je u vreme kada je on bio predsednik opštine, u Novom Beogradu zaposleno više od 50.000 ljudi i da će mu zapošljavanje biti prioritet i kao gradonačelniku.

2024 © - Vesti online