Ponedeljak 17.02.2014.
14:58
mozzartsport.com

Miloš Ninković ne igra protiv Javora?

 Miloš Ninković
 

Glavobolja za Slavišu Stojanovića pred početak prolećnog dela sezone i okršaj sa Javorom. Miloš Ninković najverovatnije neće moći da pomogne saigračima protiv gostiju iz Ivanjice pošto je u generalnoj probi sa Smederevom povredio koleno.


Ipak, ne bi trebalo da je reč o ozbiljnijoj povredi i dužoj pauzi, ali će iskusni vezista morati na mirovanje i terapije zbog nezgodnog udarca koji je primio.


Ninkovića bi u 16. kolu Super lige na levoj strani terena mogao da odmeni Nejc Pečnik, dok bi prostor uz desnu aut liniju u tom slučaju verovatno pokrivao oporavljeni Darko Lazović. Naravno, to je samo pretpostavka, a konačnu odluku doneće šef struke koji će svakako uzeti u obzir i činjenicu da se Lazović tek vratio na teren posle šestomesečne pauze.


Proceni li Stojanović da je previše rizično Lazovića odmah baciti u vatru, 23-godišnji Čačanin će meč početi na klupi, dok bi mesto u startnih 11 mogao da zauzme Vukan Savićević, koji bi ovog proleća konačno trebalo da dobije značajniju minutažu.


U svakom slučaju neprijatne vesti za Zvezdinog trenera, koji zbog suspenzije neće moći da računa ni na levog beka Nikolu Mijailovića. Dakle, na dvojicu nosilaca igre iz jesenjeg dela sezone.

2024 © - Vesti online