Ponedeljak 17.02.2014.
16:29
Vestionline

Bacio se u kavez s tigrovima da ih usreći

Umesto da ih usreći samo ih je uplašio i pokvario im dan
 

Jang Džinhai (27) nekoliko puta je na društvenim mrežama isticao da je srećan i optimističan jer je dobio posao u gradu Čengdu. Međutim, posao mu je ubrzo dosadio, pa ga je promenio. Ali, i na novom poslu bilo mu je monotono, pa je dao otkaz.

Posle jedne posete zoološkom vrtu, napisao je da se oseća depresivno kada vidi da ta veličanstvena bića (bengalski tigrovi) žive u takvim skromnim uslovima, da su zatvoreni i onemogućeni da zadovolje svoje prirodne instinkte, da love i ubijaju. Tada je napisao da je odlučio da žrtvuje sebe zarad sreće tigrova.

"Popeo se sa spoljašnje strane kaveza i skočio unutra, očekujući valjda, da će ga tigrovi proždreti. Umesto toga, tigrovi su izgledali nervozno, a ženka je pobegla. Tada ih je pokušao da ih izazove, a mužjak ga je ogrebao i ugrizao. Ubrzo su pristigli čuvari koji su morali da uspavaju tigra da bi čoveka izvukli iz kaveza", rekao je posetilac koji je prisustvovao ovoj jezivoj sceni.

Jangova porodica rekla je lokalnim medijima da je mladić već duže vreme bio u depresiji, a da sada ide kod psihijatra na terapije.

2024 © - Vesti online