Nedelja 16.02.2014.
18:43 >> 19:25h
Vestionline, Beta

Pavlović pokrenuo Partizan

Odličan debi: Saša Pavlović (Partizan) prolazi pored Pašalića (Široki)
 

Bivši as Klivlend Kavalirsa pokazao je da će biti odlično pojačanje za četu Duška Vujoševića. Za 28 minuta, Pavlović je postigao 13 poena. Nije ga hteo šut za tri poena, ali nema sumnje da će da našteluje nišanske sprave kako sezone odmiče.

Crno-beli su loše šutirali, pogotovo van linije 6,75, a slomili su otpor žilavih gostiju tek u finišu susreta. Beograđani su dominirali u skoku (39), a čak 17 u napadu. Osim Pavlovića, dvocifreni u ekipi Partizana bili su Milutinov sa 11 i Lovernj sa 10 poena, dok je najefikasniji igrač susreta bio bek gostiju Ivan Buva, sa 19 poena.

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da nije zadovoljan igrom u pobedi nad Širokim u Jadranskoj ligi, ali da mu je drago što je tim prekinuo seriju od
šest uzastopnih poraza u svim takmičenjima.

"Ne volim da se to podvlači, ali je bilo šest uzastopnih poraza. Nije to lako podneti. Mogu da zamislim kako je podneti 12 uzastopnih titula...Bilo je naslova da je došlo do propasti Partizana, a večeras smo videli da to nije tako", rekao je Vujošević novinarima.

On je kazao da je njegov tim opterećen povredama i naglasio da mu mnogo fali Terens Kinzi, kao i da se tim nosio sa psihološkim imperativom pobede.

"Igrači su pokazali veliku želju, što se videlo kroz skok. (Aleksandar Pavlović) Sale je imao nekoliko treninga sa nama. Dao je veliki doprinos, pozitivna je ličnost, što posebno želim da naglasim. Sa svim pehovima i povredama, problematičan period se
završava. Igraće se bolje", rekao je Vujošević.

2024 © - Vesti online