Subota 15.02.2014.
18:43
Beta

"Nikada nećemo priznati nezavisnost Kosova"

Dragan Marković Palma
 

Marković je danas na obeležavanju Sretenja, slave Jedinstvene Srbije, kao i deset godina od osnivanja stranke, rekao da narod veruje ovoj koaliciji zato što ima rezultate u svim segmentima.

"Poznato je da smo mi doveli veliki broj investitora, poznato je da je naš šef koalicije Ivica Dačić kao premijer bio sedam puta u Americi, 30 puta u Briselu, jer se tamo odlučuje o sudbini građana Srbije", rekao je Marković i dodao da je veoma važno bilo i to što su dogovori između Srpske napredne stranke i koalicije SPS-PUPS-JS
uvek bili u interesu građana Srbije.

Marković je naglasio da bi voleo da sednice parlamenta, gde je JS imala sedam poslanika, izgledaju kao sednice Skupštine grada Jagodina, gde JS ima apsolutnu većinu, i gde svi odbornici rade složno.

"Voleo bih da predlozi budu u funkciji građana i Srbije, da se što manje svađamo, a što više radimo. Sada je izborna kampanja i normalo je da postoje kritike, ali neke poruke nekih političara nisu pristojne sada kada je Srbija na putu za ulazak u Evropsku uniju", rekao je Marković.

2024 © - Vesti online