Petak 14.02.2014.
22:22
M. Stojiljković - Vesti

Šta će sad Venger reći o "glupaku" Murinju?

Portugalac nema poštovanja prema Francuzu: Arsen Venger

Engleski mediji sad sa velikim intersovanjem očekuju šta će Arsen Venger odgovoriti Žozeu Murinju pošto ga je menadžer Čelzija nazvao "specijalistom za nesupeh".

Francuz je ranije znao da odgovori Portugalcu istom merom, pa ga je tako novembra 2005. godine nazvao "glupakom", pošto je Murinjo prethodno za njega rekao da je "voajer".

- Murinjo je van ovog sveta, isključen iz stvarnosti i bez i malo poštovanja. Kad date uspeh glupim ljudima, to ih ponekad učini još glupljim - glasio je Vengerov odgovor novembra 2005 godine.

Pamti se još jedan Vengerov komentar:

- Znam da živimo u svetu gde se računaju samo pobednici i gubitnici, ali kad sport počne da podstiče timove koji odbijaju da preuzmu incijativu, tada je sport u opasnosti, rekao je menadžer Arsenala avgusta 2005. komentarišući Čelzijevu taktiku.

Šta će Venger sad reći posle Murinjove izjave da je "specijalista za neuspeh"?

U ovu diskusiju su se putem drušvenih mreža uključili i mnogi bivši i sadašnji fudbaleri, a Gari Lineker smatra da je Murinjo ovog puta baš preterao sa uvredama.

Ovo sve podseća na neukusno vređanje čelnika Crvene zvezde i Partizana poslednjih godina, ali izgleda da nismo najgori... 

Čelzi je trenutno prvi na tabeli Premijer lige sa 57 bodova, a Arsenal drugi sa bodom manje. Ova dva kluba će igrati jedan protiv drugog 22. marta na Stamford Bridžu.

2024 © - Vesti online