Nedelja 16.02.2014.
08:11 >> 08:07h
K. N. - Vesti - Foto: D. Đorđević

U mislima dobrotvora

Nije zaboravljen: Vukašin Spasić

Razlog za ovakvu reakciju jeste pre svega to što se pored nemaštine, Vukašin svakodnevno bori sa povišenim šećerom u krvi koji ga ometa u mnogim čarima detinjstva. Saznanje da sam sebi mora četiri puta dnevno da ubrizgava insulin dovoljno je samo po sebi.

Da ne pominjemo problematiku čestih kontrola na koje mora da odlazi čak u niški KBC, kada mu se stanje pogorša, a njegova porodica tada ne zna kako će sve to da finansira i od čega.


Novopristigli dar dobročiniteljke povod je da malog Vukašina i njegovu porodicu posetimo još jednom, kako bismo mu novčani dar uručili. Tom prilikom, saznaćemo kako je ovaj mališan i šta će poručiti u znak zahvalnosti svojoj dobrotvorki iz Nemačke, koja je mislila na njega.

Isto tako, saznaćemo na šta će novac najpre utrošiti, što će naša čitateljka moći da sazna u jednom od narednih izdanja našeg lista.

POZIV DONATORIMA

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online