Subota 15.02.2014.
01:04
Beta

Jovanović: Nisam siguran da Drulović ima kvalitet

 Ljubinko Drulović i Aleksandar Mitrović posle osvajanja zlata na omladinskom EP
 

"Nisam razgovarao sa kolegama iz Partizana na tu temu. Moj stav je da je Drulović kvalitetan trener i da je to pokazao sa mladom selekcijom sa kojom je osvojio Evropsko prvenstvo. Koliko će imati snage da se izbori sa A reprezentacijom nisam baš siguran, nisam siguran da ima iskustva da može da vodi reprezentaciju", rekao je Jovanović agenciji Beta.

Nekadašnji reprezetativac Srbije Ljubinko Drulović je postavljen juče za vršioca dužnosti selektora nacionalnog tima. Druloviću (45) će mandat trajati do izbora novog selektora, a na to mesto je postavljen jednoglasno.

"Imao sam osećaj da će se pojaviti neko od jačih i kvalitetnijih imena koji će moći da naprave pomak. Mislim da će vrlo brzo doći neko drugi", istakao je Jovanović.

On je dodao da Partizan nije želeo da se meša u izbor selektora i da veruje ljudima u Fudbalskom savezu Srbije.

"Partizan ne želi da se meša u posao u FSS, imamo povrenja u ljude koji to rade. Neka priča da smo imali svog kandidata nije tačna. Ne želimo da se mešamo, da protežeramo za nekog", rekao je Jovanović.

Drulović će na klupi reprezentacije debitovati u Dablinu, gde će Srbija 5. marta gostovati Republici Irskoj u prijateljskoj utakmici.

2024 © - Vesti online