Subota 15.02.2014.
08:00
Vestionline

Tri vežbe - savršena guza!

Na kraju vežbanja, obavezno se istegnite
 

1. Udarac unazad
Čučnite - oslonite se na dlanove i kolena, s tim da vam dlanovi budu tačno ispod ramena, a kolena ispod bokova. Desno koleno privucite sve do prsa, uvucite stomak, a zatim ispravite nogu unazad, kao da nekoga udarate. Nogu maksimalno ispružite, a zatim ja ponovno vratite na prsa. Sa svakom nogom uradite dve serije od 15 ponavljanja.

2. Noga u vazduhu
Početni položaj isti kao kod prethodne vežbe. Privucite jednu nogu prema prsima, uvucite stomak, a zatim je ispružite unazad. Dok vam je noga ispružena, 3 puta je lagano podižite i spuštajte ispruženu, pre nego što je vratite prema prsima. Kao i prvu vežbu, i ovu izvedite u dve serije od 15 ponavljanja.

3. Neobični čučnjevi
Stanite u lagani raskorak (noge raširite malo više od bokova), a ruke oslonite ne kukove. Leđa sve vreme držite uspravno, grudi lagano nagnite napred, a jednu nogu dijagonalno ispružite unazad. Nogom koju ispružite samo vrhovima prstiju dotaknite tlo, a ruke skupite ispred prsa. Vratite se u prvobitni položaj i istu vežbu ponovite s drugom nogom. Vežbu izvedite u 3 serije od 15 ponavljanja.

2024 © - Vesti online