Petak 14.02.2014.
14:50
mozzartsport.com

Srbi baš nagrabusili! Đorđević i Biševac suspendovani, Spajiću sledi saslušanje!

 Filip Đorđević u dresu reprezentacije Srbije
 

Od tri odluke koje je sinoć donela Disciplinska komisija u Francuskoj, sve tri su uperene protiv srpskih fudbalera. Kažnjeni su Filip Đorđević i Milan Biševac, a loše se piše i Urošu Spajiću.

Đorđević je očekivao kaznu zbog nedavnog incidenta na meču protiv Liona. On je dobio drugi žuti karton i isključenje jer je u jednom trenutku zamahnuo loptom prema sudiji kao da će ga pogoditi. Arbitar nije imao razumevanja za ovaj potez srpskog napadača, a posle utakmice se pominjalo da bi mogao da dobije i četiri meča suspenzije kao Erik Kantona pre dve i kusur decenije.

Biševac je suspendovan sa naredna dva susreta Liona jer je u duelu protiv Rena 2. februara laktom u stomak udario Olu Toivonena, dok lopta nije bila u igri i dok sudija nije obraćao pažnju.

Kazna verovatno čeka i mladog štopera Tuluza Uroša Spajića, zbog pogibeljnog starta nad defanzivcem Sent Etjena Benoom Tremulinasom u utakmici odigranoj 7. februara. On je za žestok klizeći start u 78. minutu od strane sudije sankcionisan samo žutim kartonom, ali disciplinci FS Francuske su odlučili da saslušaju Spajića na sednici 6. marta i tada donesu konačnu odluku o tome da li će biti dodatno kažnjen.

2024 © - Vesti online