Petak 14.02.2014.
12:01
K. N. - Vesti - Foto: Z. Dedić

Da poteškoće ostanu u prošlosti

Trenira, uči i radi: Lazar Rišar
 


"Dragi Lazare, šaljem ti ovaj mali prilog da ti pomogne u poteškoćama. Da sam svemoćna obrisala bih svaku suzu deteta koje je gorka sudbina snašla. Nadam se i molim da te majka Božija uzme pod svoju zaštitu, donese utehu, mir i useli radost u tvoje srce, kao i budući život..."


Novopristigli dar za ovog mentalno zaostalog mladića, koji pored treniranja atletike pohađa Specijalnu školu "Vuk Karadžić" u Somboru i pri tom radi na benzinskoj pumpi, povod je da ga naši reporteri ponovo posete. Samim tim saznaju kako je, da li se preselio iz hladne šupe u topliji dom, i da li se išta promenilo nabolje u njegovom životu. Tom prilikom će mu uručiti poklon dobročiniteljke iz Nemačke i predati pismo. A šta će joj Lazar poručiti u znak zahvalnosti naša čitateljka će moći da pročita u jednom od narednih izdanja našeg lista.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online